PropEye Management expanderar till öster om Málaga

PropEye Management expanderar till öster om Málaga

Med start den 1 december kommer PropEye Management att expandera öster om Málaga, med sin nya representant i området – Fernando Miranda.

Fernando Miranda har stor erfarenhet inom branschen och ser fram emot att tillhandahålla service av hög kvalitet, vilket ju är kärnan i PropEye Managaments verksamhet. Fernando Miranda talar svenska, engelska och spanska och han kommer att ansvara för områdena Nerja, Torrox och Frigiliana.

De som arbetar hos PropEye Management har tillsammans över tolv års erfarenhet inom fastighetsförvaltning, fastighetsunderhåll och mindre konstruktionsprojekt. Deras mycket värdefulla erfarenhet och kunskap har bidragit till PropEye Managements högt respekterade och vänliga rykte på Costa del Sol. Så söker du efter någon som kan vara din främsta kontakt för din fastighet när du inte själv är på plats, samt förbereda fastigheten inför din ankomst, så är PropEye Management ett klokt val.

Hos PropEye Management hittar du ett brett utbud av tjänster, som bland annat deras vanliga nyckeltjänst och fastighetsförvaltning. Ring bara Boris eller Fernando, så berättar de allt. Vill du ha mer information är du också välkommen att besöka webbplatsen www.propeye.es, där du också kan se hur de kan kontrollera din fastighet var tionde dag – även efter storm och regn.

PropEye Management tar hand om att hålla din fastighet säker och redo för dig att njuta av när du kommer för semester eller längre vistelser.

PropEye Management erbjuder även städservice och välkomstpaket, och de kan också hjälpa dig med ombyggnationer, reparationer och renoveringar. De har ett mycket professionellt team.

Låt PropEye Management ser efter och ta hand om din fastighet.

Kontakta Boris Nedell på:
+34 699 25 85 63,
e-mail: info@propeye.es 
eller Fernando Miranda på:
+46 70525 7997,
e-mail: fernando.miranda@propeye.e

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.