PropEye Management expanderar till öster om Málaga

PropEye Management expanderar till öster om Málaga

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Med start den 1 december kommer PropEye Management att expandera öster om Málaga, med sin nya representant i området – Fernando Miranda.

Fernando Miranda har stor erfarenhet inom branschen och ser fram emot att tillhandahålla service av hög kvalitet, vilket ju är kärnan i PropEye Managaments verksamhet. Fernando Miranda talar svenska, engelska och spanska och han kommer att ansvara för områdena Nerja, Torrox och Frigiliana.

De som arbetar hos PropEye Management har tillsammans över tolv års erfarenhet inom fastighetsförvaltning, fastighetsunderhåll och mindre konstruktionsprojekt. Deras mycket värdefulla erfarenhet och kunskap har bidragit till PropEye Managements högt respekterade och vänliga rykte på Costa del Sol. Så söker du efter någon som kan vara din främsta kontakt för din fastighet när du inte själv är på plats, samt förbereda fastigheten inför din ankomst, så är PropEye Management ett klokt val.

Hos PropEye Management hittar du ett brett utbud av tjänster, som bland annat deras vanliga nyckeltjänst och fastighetsförvaltning. Ring bara Boris eller Fernando, så berättar de allt. Vill du ha mer information är du också välkommen att besöka webbplatsen www.propeye.es, där du också kan se hur de kan kontrollera din fastighet var tionde dag – även efter storm och regn.

PropEye Management tar hand om att hålla din fastighet säker och redo för dig att njuta av när du kommer för semester eller längre vistelser.

PropEye Management erbjuder även städservice och välkomstpaket, och de kan också hjälpa dig med ombyggnationer, reparationer och renoveringar. De har ett mycket professionellt team.

Låt PropEye Management ser efter och ta hand om din fastighet.

Kontakta Boris Nedell på:
+34 699 25 85 63,
e-mail: info@propeye.es 
eller Fernando Miranda på:
+46 70525 7997,
e-mail: fernando.miranda@propeye.e

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco