Cortidea har öppnat butik i Marbella

Cortidea har öppnat butik i Marbella

Nu är Henrik Stæhr och teamet bak Cortidea redo att hälsa kunder välkomna i deras nya, fina lokaler i Marbella. Butiken ligger på den gyllene milen och den är lätt att ta sig till då det finns goda parkeringsmöjligheter. Kunder i och omkring Marbella behöver alltså inte längre åka hela vägen till Fuengirola för att se det stora utbudet av kvalitetsprodukter som Cortidea erbjuder.

Genom åren har Cortidea specialiserat sig på kvalitetsgardiner, mattor, möbeltapetsering, tapeter, mjuka möbler och solavskärmningar, och deras mission har alltid varit att leverera fina och attraktiva kvalitetsprodukter. Cortidea är känt för sitt stora utbud med moderna varumärken, varav många är skandinaviska, samt deras fokus på kvalitet och modetrender inom gardin- och inredningsbranschen. 

Företaget har klarat sig bra genom åren tack vare kundernas rekommendationer. Det är inte utan orsak som tusentals kunder valt Cortidea som leverantör av gardiner, mattor m.m. under mer än 20 år. Cortidea är experter på alla sorters fönster samt gardinupphängningar, persienner, rullgardiner och mycket mer.

Hos Cortidea talar de spanska, engelska, tyska och skandinaviska. Personalen, den goda och den höga servicen får du både i Fuengirola och Marbella.

I Fuengirola hittar du Cortidea på Ctra. de Mija, Edif Cortijo del Agua, Fuengirola, och i Marbella hittar du butiken i Urb. Marbella Real, local 3, Avda. Alfonso Von Hohenlohe, Marbella

Öppettider: måndag-fredag kl. 10.00 – 18.00 och lördag enligt avtal kl. 10.00 – 14.00. Telefon: +34 952 46 12 21 (Fuengirola), +34 951 48 77 35 (Marbella), www.cortidea.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.