Covid-19: utbrott under kontroll

Covid-19: utbrott under kontroll

Senaste dagarna har det rapporterats om färre än tio utbrott om dagen av det fruktade coronaviruset i Andalusien. Två av dessa finns i Málagaprovinsen. Det största utbrottet, och det som också är mest bekymrande, är det som skett på en av Röda Korsets flyktingförläggningar, där 103 personers smittats. Myndigheterna har arbetat intensivt med att testa och isolera alla i de smittades umgängeskretsar för att i dag kunna förklara smittutbrottet under kontroll. Även all personal hos Röda Korset som har relation till två andra flyktingförläggningar har testats. Det andra utbrottet av smitta har skett i byn Casabermeja, nära Antequera, där sju invånare från samma familj och umgängeskrets har smittats och nu är isolerade.

Under den senaste månaden är det bara en enda person som dött av Covid-19 i Málagaprovinsen och tittar på man provinsens sjukhus finns det i dag bara tolv personer inlagda, varav en får intensivvård.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.