Ecofilters Costa del Sol på kusten sedan 2016

Ecofilters Costa del Sol på kusten sedan 2016

Produktionen av bostäder pågår för fullt och allt fler väljer att bosätta sig på Costa del Sol på heltid eller deltid. För att behålla den fulla effekten i sina nya maskiner väljer många att installera Ecofilters filterlösningar på sitt inkommande vatten. På så sätt fås ett vatten där mineralerna inte fäster på maskinernas värmeelement och förlänger tack vare det livslängden på dessa, vilket också sparar pengar då maskinerna är fria från kalk på insidan och använder därför mindre el än oskyddade maskiner.

Vattnet på Costa del Sol doseras med klor, för att förhindra smittämnen sprids. Denna klorering kan emellanåt vara ganska hög, så att vattnet både luktar och smakar klor. Vattnet är drickbart men smakar inte gott. Då dricksvattnet är grunden till ett hälsosamt liv väljer många att installera något av Ecofilters dricksvattenfilter, för att få ett dricksvatten fritt från kemikalier, pesticider och andra skadliga ämnen som kan finnas i vattnet. Med Ecofilters dricksvattenfilter Eco max och Eco agua uppfylls alla krav för ett säkert och välsmakande vatten.

En annan produkt som Ecofilters säljer är ”Cleozone”. Detta är en unik maskin som i de flesta fall gör tvättmedel överflödigt. Cleozone använder en metod där ozon tillförs till tvättmaskinen istället för tvättmedel. Tack vare ozongeneratorn kommer du att uppnå en hög oxiderande och desinficerande effekt, som är kraftfullare än klor. Ozon garanterar nedbrytning av biologiska mikroorganismer såsom bakterier, virus och svamp/sporer. Resultatet blir ren tvätt som doftar ren luft utan några lukter av tillsatta medel. Detta är en produkt som verkligen bidrar till en bättre miljö.

Besök gärna Ecofilters facebook-sida eller webbplats för mer information, och där hittas även vidare kontaktinformation.

Ecofilters Costa Del Sol
Jimmy & Marie Wendt
@Filterscostadelsol / www.filterscds.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.