Påsken hos matbutiken Casa Nordica!

Påsken hos matbutiken Casa Nordica!

I år infaller påsken 10-17 april, så nu är det hög tid att göra dina inköp till denna högtid, som också markerar våren för många!

Till just högtider vill vi ofta ha smaker hemifrån. Då är den bästa idén att besöka den nordiska matbutiken Supermercado Casa Nordica, precis vid feriaplatsen i Fuengirola (med gott om parkering). Här hittas allt för att fira påsken runt ett väldukat påskbord – från festmatens delikatesser till sötsaker. Självklart finns även dekorationer som hör påsken till, för vad skulle denna högtid vara utan färgglatt påskris på bordet, ägg i skålen och pappägg till äggjakten!

I övrigt är butikens sortiment mycket brett. I kyldiskarna hittas bland annat mejeri, ost, charkuterier, sill och annan fisk – som vi känner det ”hemifrån”. I frysen finns både räkor och kräftor, bröd, samt bär och mycket mer, och bland kolonialvarorna allt från godis och plockgodis, snacks och choklad till sylt, sås, soppor, kryddor, knäckebröd, ja sidan här räcker inte till!

Någonting som Supermercado Casa Nordica blivit extra känd för är det breda sortimentet med allergivänliga- och glutenfriaprodukter från märken som du känner igen, som Risenta och FINAX. Och skulle du behöva en osthyvel eller potatisskalare, tandkräm, schampo eller någonting annat, då har du stor chans att du hittar det här!

Supermercado Casa Nordica är din nordiska butik på Costa del Sol, med varor från både Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Supermercado Casa Nordica finns på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola
952 19 91 48
Öppettider: vardagar kl. 10-19, lördagar kl. 10-15

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.