Premiär för Cooach-dagarna i Fuengirola och padelturnering!

Premiär för Cooach-dagarna i Fuengirola och padelturnering!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

För fyra år sedan tog Cooach det första steget mot att etablera sin verksamhet i Fuengirola. Under år som gått sedan dess har Cooach vuxit från tre medarbetare till en organisation med över 50 medarbetare och gig-konsulter i ett flertal länder. Som utgångspunkt arbetar alla remote och i Fuengirola skapas så successivt en mötesplats för både Cooachare, kunder och konsulter.

”Varje vecka har vi besökare här som passar på att arbeta en vecka i ett annat klimat och uppleva allt vad vår region har att erbjuda. För oss som arbetar regelbundet på kontoret innebär det en ständig omväxling med nya kollegor. Det blir aldrig långtråkigt” säger Carl-Fredrik Morander, grundare och VD.

En stor anledning bakom Cooach framgång under denna tid är pandemin, samtidigt som den också varit ett hinder för alla att samlas. Men inte längre, så nu är det dags. Detta firas med Cooach-dagarna 26-28 maj, då Cooachare från hela världen kommer till Fuengirola, och människor som lärt känna varandra digitalt får nu äntligen möjlighet att träffas!

Cooach-dagarna avslutas med en padelturnering på Los Boliches Padelklubb, till vilken även entreprenörer verksamma på Costa del Sol hälsas välkomna.

Är du intresserad av att delta? Kontakta då Fredrik Carlqvist via e-post: fredrik.carlqvist@cooach.se

BOX:

Cooach Padel & Paella
När och var: 28 maj på Los Boliches Padelklubb
Hur: Americano (du behöver ingen partner)
Vem: Entreprenörer på Costa del Sol

Anmälan: fredrik.carlqvist@cooach.seBegränsat antal deltagare – först till kvarn!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco