Ecofilters Costa del Sol

Ecofilters Costa del Sol

Snart 8 år har gått sedan företaget Ecofilters startades på Costa del Sol. Sedan dess har Ecofilters installerat och bytt tusentals dricksvattenfilter hos nöjda kunder på kusten.

Ecofilters ägare, Jimmy och Marie Wendt, tillsammans med en lokal svensk rörmokare har i dag bråda dagar att installera och utföra filterbyten längs kusten från Nerja till Sotogrande. Filtren som de arbetar med är jonbytarfilter i polymer form och kompletteras i en del fall, då det handlar om större hushåll, med Aquasonics teknik för att ge ett vatten med kontinuerlig bra kvalitet.

Ecofilters dricksvattenfilter är bland de bästa på marknaden. Filtren är mycket uppskattade på grund av den goda smaken på vattnet, högt flöde genom filtren samt naturligtvis den effektiva reningen av vatten.

Dricksvattenfiltren från Ecofilters kan kompletteras med en trevägsblandare som möjlig gör filtrerat vanligt varmt och kallt vatten på ett och samma ställe, varför systemet gör en extra kran överflödig.

Ecofilters har olika trevägsblandare i lager med färger från allt från guld till mattsvart, alla blandare är av hög kvalitet och gjorda i solid mässing.

För radhus och lägenheter där det finns möjlighet är filtret Ecofilter 10 SL oslagbart, och det kräver minimalt med plats. Polymer med ”Space Globular Structure” (SGS polymer) är ett oslagbart filtermaterial som tar bort ett stort spektrum av kemikalier i vattnet samt reducerar förkalkningseffekten.

Kontakta Ecofilter Costa del Sol för information och installation av det bästa dricksvattenfiltret för ditt hushåll!

Ecofilters Costa Del Sol
Jimmy & Marie Wendt
@Filterscostadelsol / www.filterscds.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.