Golf blir roligare ju bättre du träffar bollen!

Golf blir roligare ju bättre du träffar bollen!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Vill du lära dig spela golf? Eller spelar du kanske redan och önskar förbättra ditt spel och din teknik? Då ska du inte tveka kring att boka golflektioner med Philip Widmark.

Philip Widmark, som varit på Costa del Sol sedan oktober 2020, kom till kusten med planen att han skulle tävla. Ganska snart upptäckte han dock att han brinner mer för yrket som golflärare. Med PGA-utbildning och som medlem av svenska PGA är han en mycket uppskattad golftränare, och hans elever, i alla åldrar, består främst av skandinaver, men även britter och andra nationaliteter.

”Jag har brunnit för golf ända sedan barnsben. Golf är mitt liv, och jag har verkligen hittat mitt kall i golfläraryrket. Med PGA-utbildningen avslutad i somras jobbar jag med de senaste teorierna och teknikerna. Golf är alltid roligt, men det blir desto roligare ju bättre du träffar bollen – och det kan jag hjälpa dig med!”, säger Philip Widmark, som själv tränat med mycket duktiga tränare och spelare, speciellt när han bodde i Jupiter, Florida, – proffsgolfens huvudstad.

Philip Widmark ger lektioner på främst PG Golf & Sports Academy, Atalaya GC, där finns även TrackMan Range, om du vill ha TrackMan. Föredrar du att han kommer till din hemmaklubb så gör han även det, med förutsättning att klubben tillåter det.

Så vill du lära dig spela bra golf från grunden eller förbättra ditt golfspel, fatta dina klubbor och bege dig till golfklubben tillsammans med golftränare Philip Widmark!

Philip Widmark
Golftränare med PGA-utbildning och medlem i Svenska PGA
Tel. +46706184475
E-mail: philip@widmark.biz
Webb: www.philipwidmark.com

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco