ProCab – använd endast bilar med blå registreringsskylt

ProCab – använd endast bilar med blå registreringsskylt

Resenärer till Costa del Sol är ofta i behov av transporttjänster som t ex transport till och från flygplatsen eller från en plats till en annan. Tidigare har kunderna mött branschens mångskiftande natur på t ex internet, där körningar erbjuds av vaga personer. Med tiden har även de spanska myndigheterna tröttnat på illegal transportverksamhet och ändrat registreringen av bilarna, så att lagligt verksamma företag och transporttjänster nu lätt kan identifieras genom den blå registreringsskylten.

Vid val av åkare är det värt att uppmärksamma att om du väljer en bil utan blå registreringsskylt är du inte skyddad av varken din egen eller av bilens försäkring ifall en olycka skulle inträffa.

Företaget ProCab Transfers erbjuder lagliga transporttjänster på Costa del Sol, och är trots sitt namn helt nordiskt, både när det kommer till chaufförer och ägare.

”Vår största kundbas är finländare och svenskar. Utöver dessa språk betjänar vi även kunder på engelska och spanska. Vi kör med nya minibussar och är verksamma på hela Costa del Sol”, säger Timo Kuusisto, företagets ägare.

”Förutom flygplatstransporter gör vi olika utflykter för 2-21 personer på hela Costa del Sol och vid behov även längre bort i Spanien. Nyligen skräddarsydde vi en bilresa till Barcelona och tillbaka, vilket blev riktigt lyckat”, fortsätter han.

ProCab Transfers är unikt – det är den enda helt nordiska person-transporttjänsten på Costa del Sol. Andra lagliga aktörer inom området är bl.a. officiella taxibilar och Uber.

”Att få tillstånd för laglig verksamhet är relativt svårt och regelverket är strikt. Vår konkurrensfördel ligger i att vi förutom försäkringarna har en mycket hög säkerhetsnivå i våra transporter. Bilbarnstolarna är alltid förstklassiga och i rätt storlek och våra förare är alla språkkunniga och redo att hjälpa kunderna”, berömmer Kuusisto, och tillägger: ”Hundar är också välkomna ombord, vilket inte alltid är en självklarhet här”.

www.procabtransfers.com
+34 602 290 106

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.