Ha ett säkert hem med Liberty Seguros

Ha ett säkert hem med Liberty Seguros

Precis som att vi går på hälsokontroller för hälsans skull eller besiktigar bilen för trafikdugligheten bör vi regelbundet kontrollera våra hem, för att skydda oss mot oförutsedda händelser och obehagliga överraskningar.

Lotti Lundstedt från Liberty Seguros tipsar här om hur man bäst undviker skador som kan uppstå i hemmet samt delar med sig av de populäraste hemförsäkringarna för fastigheter i Spanien:

”De vanligaste anspråken är sådana som orsakas av vattenskador. Reser du bort, om även för bara en kortare period, rekommenderas att alltid stänga av huvudkranen. Annat som kan göras för att förhindra oavsiktlig skada är t ex att inte använda toaletten som sopkorg, för att skydda avlopp med filter, använda propplösare så snart det är stopp i avloppet, förhindra fukt genom att ha bra ventilation i hemmet, kontrollera rörskarvar och se till att cisternen inte läcker eller kranar droppar. Detta är enkla men effektiva sätt att skydda sitt hem.”

Skulle olyckan ändå vara framme erbjuder Liberty Seguros hemförsäkringar ett omfattande skydd. Försäkringstagare kan vara säkra på att utgifter som uppstår för att lokalisera skada täcks, liksom reparation och/eller utbyte av skadade delar i hemmet. Liberty Seguros hemförsäkring täcker även trasiga rör och överskottsförbrukning av vatten upp till 1 000 euro per skadeanmälan per år.

Lotti Lundstedt fortsätter: ”De senaste åren – till följd av klimatförändringarna – har skador på bostäder orsakade av extrema händelser blivit vanligare. Därför blir det vanligare med försäkringar som inkluderar skador på grund av atmosfäriska, meteorologiska, geologiska eller seismiska skador som jordskred, sättningar eller översvämningar. Detta tar Liberty Seguros hänsyn till. Med valfria ”Accidental All Risks” täcks dessa scenarier – trots att de inte anses ’extraordinära’ enligt gällande lagstiftning.”

Lotti Lundstedt får ofta frågan om lås och nycklar ingår i Liberty Seguros hemförsäkring: ”Liberty Seguros hemförsäkring inkluderar komplett assistans. Råkar du bli utelåst skickas låssmed ut och täckningen gäller också låssmedstjänster, om dina nycklar tappas bort, stjäls eller går sönder, eller om låset är trasig på grund av inbrottsförsök eller annat.”

Liberty Seguros gör det så enkelt för dig att anpassa din hemförsäkring för att möta dina VERKLIGA behov.

Liberty Seguros hjälper dig på ditt språk. För mer information om din närmaste Liberty Seguros-mäklare ring: 91 342 25 49 eller se: libertyexpatriates.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.