Duka till jul med Casa Nordica

Duka till jul med Casa Nordica

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Nu börjar nedräkningen till julafton på allvar. December är en mysig månad med både glöggkvällar och gemenskap med nära och kära, och det är också en hektisk månad med allt som ska förberedas inför julafton. Då är det skönt att veta att allt du behöver till adventglöggen och julbordet hittas i en och samma matbutik – närmare bestämt din nordiska matvarubutik Casa Nordica.

Julen är en tid fylld med traditioner, som många av oss bär med oss från vårt hemland i norr – traditioner som vi gärna återskapar år efter år, fyllda med smaker och dofter. Detta vet man hos Casa Nordica varför butikens hyllor nu i dessa tider regelbundet fylls på med julens speciella varor som olika sillsmaker, ansjovis, rökt- och gravad lax, risgryn till gröten och eller den färdiga varianten till den som inte vill stå vid spisen, prinskorvar, köttbullar, sylta, ansjovis, sillsallad och lutfisk, och inte att förglömma, självklart hittas även julskinka – både rimmad och färdigkokt, för julskinkan kan ju ingen vara utan till jul!

Och ingen jul utan glögg, och för att alla ska få sin favorit hittas flera olika sorters glögg i butikshyllorna, liksom olika tilltugg som dessertostar, pepparkakor och pepparkaksdeg (om du vill baka själv), chokladaskar och praliner samt plockgodis och annat gott, som också gör sig utmärkt på julaftonens dessertbord.

(Casa Nordica har även ett brett utbud med glutenfria och allergivändliga produkter.)

Casa Nordica, med mat från Norden, hälsar alla En Suecos läsare en riktigt god jul!

Casa Nordica finns på Facebook.

Supermercado Casa Nordica
Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola
Tel. 952 19 91 48
Öppettider: vardagar kl. 10-19, lördag kl. 10-15

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco