Julbelysningen på Calle Larios

Julbelysningen på Calle Larios

Knappt har hösten hunnit börja innan det börjar julpyntas. Detta gäller speciellt i Málaga stad, där det under den senaste veckan arbetats ihärdigt med att dekorera gator och torg inför den annalkande julen. Detta ses tydligt på gågatan Calle Larios, där ställningarna till de storslagna juldekorationerna monterats. Dessvärre blir det inte lika storslaget som det varit tidigare år, trots att det kan se så ut. Málaga kommun har i år nämligen låtit sätta upp en stationär julbelysning – helt utan speciella höjdpunkter, då tidigare år har samlat tusentals personer, invånare och turister, till gågatan för att se ljus- ljudshowerna som det bjudits på. 

I år har kommunen, helt medvetet, påbörjat arbetet med juldekorationerna tidigare än normalt i strävan efter att främja julhandeln. 

(Källa: Dagstidningen MálagaHoy)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.