Köpa eller sälja bostad? Kontakta Fastighetsmäklare Åsa Pettersson!

Köpa eller sälja bostad? Kontakta Fastighetsmäklare Åsa Pettersson!

I mer än 20 år, närmare bestämt sedan år 2001, har Fastighetsmäklare Åsa Petterson haft kontor i Los Boliches, en stadsdel i Fuengirola. Man känner tack vare det till området mycket väl och många av kontorets kunder har också funnit sitt spanska drömhem i just Los Boliches.

Los Boliches som stadsdel har med åren gått från att vara en egen lugn liten fiskeby till en levande del av Fuengirola, med ett brett utbud av service, mataffärer, restauranger m.m. Det många faller för i just Los Boliches är att man, tack vare att en del av bylivet fortfarande lever kvar (jämfört med det mer pulserande Fuengirola centrum) verkligen kan njuta av lugnet.

Att man hos Fastighetsmäklare Åsa Pettersson kan kalla sig specialister på fastigheter i Los Boliches förstärks av att kontoret ligger strategiskt vid det stora torget Plaza Pedro Cuevas (som tidigare hette Plaza San Rafael), men man ska inte låta sig förledas av detta – arbetsområdet är mycket större än så. Man har nämligen även gedigen erfarenhet och mycket god kännedom om hela Fuengirola kommun och grannkommunerna Mijas och Benalmádena.

Hos Fastighetsmäklare Åsa Pettersson är man stolta att, utöver mycket god insikt på bostadsmarknaden, också kunna erbjuda sina kunder hjälp ”in-house” med t ex det pappersarbete som hör till vid en fastighetsförsäljning eller -köp, som kontrakt, skatter m.m.

Fastighetsmäklare Åsa Pettersson

+34 952 59 31 32

www.asapettersson.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.