La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juli & augusti 2021

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juli & augusti 2021

Wow vad tiden går fort! Det är redan juli när detta magasin når ut till våra utlämningsställen. Numret du håller i din hand (eller läser online) är årets sommarnummer, så man skulle kunna tänka sig att jag efter dessa rader ”lägger ned pennan” och tar semester. Visst är semester härligt, men vet ni vad, jag känner så här: att nu när jag äntligen kan jobba igen, ”ute på fältet”, träffa folk, gör research, skriva och leverera nyheter som handlar om annat än corona, är jag så motiverad att jag bara vill fortsätta! Vi alla fick tidigt i skolan lära oss att rörelse skapar energi, och så är det också med energi! Jag menar, att ju mer energi som impliceras i det man gör, desto mer energi får man ut av det. Och det är det bästa sätt som jag kan beskriva min energi och lust till att lära, arbeta och skapa just nu. Och så är det extra motiverande efter det ett och ett halvt år som vi har bakom oss.

Till detta nummer har jag träffat tre unga killar som också har mycket energi. Jag menar så klart bröderna i gruppen Homiez som nyligen släppt sin debutlåt Roblox Time. Året med intervjuer har varit aningen spännande, då flera personer inte vågat träffats på grund av rädsla för smitta (dem träffar vi senare i stället), men supercoola Leonél, Louie och Lincoln klev in på redaktionen tillsammans med sin pappa och berättade allt om vad Roblox är och varför de släppt en låt om det. Helt ärligt kände jag mig som en dinosaurie när killarna (11, 9 och 8 år) förklarade Roblox för mig, men skam den som ger sig – jag gick faktiskt hem och utforskade denna spelplattform efter vårt möte. Glada var de och även om de var aningen blyga i intervjun så ägde de i fotostudion. Läs profilartikeln om Homiez!

En annan artikel som verkligen gläder mig denna månad är den som i all enkelhet presenterar några tillbehör när det är dags att grilla. Jag har ännu inte haft mycket grilltid i år, men nu i juli och augusti ska jag se till att det blir av, och jag är speciellt nyfiken på chili-tomatrelishen! Och varför inte baka brödet från Veras Veranda och duka fram till, så kan man känna sig lite nyttigare än med den där vita, ganska tråkiga barran.

Sommaren är härlig, och även om jag inte planerar speciellt mycket semester – jag tar några weekend-escapader i stället, så önskar jag att ni som ger er iväg på era resor också tar vissa saker på allvar. Nu tänker jag inte blabba på om corona, det har vi tillräckligt om överallt. I stället vill jag tipsa om artikeln från AnyTech, som i detta nummer ger dig 10 tips för att undvika hackare under sommarsemestern.

Detta och mycket mer, som utflykt, hälsa, Que Pasa och den svenska kocken på La Donaira, kan du läsa om i detta sommarnummer från En Sueco, och kom ihåg att SuecoPlus+ levererar färska nyheter och artiklar i en jämn ström, hela sommaren. Bara nyligen skrev jag om konstnären José María Córdoba, som jag sprang på en morgon på väg till jobbet, och om några dagar ska jag möta en f.d. fotbollsspelare och lokalpolitiker, som ska få berätta om sin resa i livet. Dessa två är onlineartiklar som bara kan läsas av Plus+medlemmar. För mer information om samt prenumeration av SuecoPlus+ se www.ensueco.com.

Nu sätter jag punkt, vi ses igen i september och till dess vill jag önska er alla en fantastisk sommar!

Sara Laine, sara@norrbom.com

(Skriv gärna till mig om du har artikelidéer eller känner någon som har en spännande historia att berätta.)

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.