La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juni 2021

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juni 2021

Tänk om jag kunde komma ut till stugorna och träffa alla er läsare, höra vilka ni är, vad ni gör, var ni är, vad ni har gjort, vad ni ska göra och vad ni drömmer om, ja allt! Varje person har en unik historia, liksom att varje plats har en historia – allt har en historia. Det är detta som gör att jag tycker att mitt jobb är så spännande, och som kryddan på moset – eller nu kanske snarare lite extra vitlök i gazpachon (sommaren är ju här!) så får jag äran att dela alla fantastiska historier med er!

Ett möte som gripit mig extra är det som ni får läsa om denna månad i månadens Profil. Jag har nämligen haft äran att träffa Beatrice Sommerfeld. (Jo, du kanske känner igen namnet Sommerfeld? Beatrices dotter är ingen mindre än mycket talangfulla svenska skådespelerskan Sara Sommerfeld.) Jag åkte till Beatrice för att se en fantastisk mosaikmur som hon gjort under sin ”coronatid” här på Spaniens sydkust, men jag kom hem med en känslosam skildring av Beatrice historia; som när hon var ung tvingades utvandra från sitt födelseland Polen, på grund av den antisemitism som blossade upp i landet på 1960-talet. Vårt samtal, där vi satt i förmiddagssolen på Beatrice terrass, var fyllt av känslor. Det är enormt gripande att få berättat en sådan upplevelse i ett personligt möte, jämfört med att se eller höra en dokumentär på tv eller i en podcast. Jag har dock inte tagit fokus på just detta i artikeln, utan i stället på hennes väg från Polen till Spanien. Och här kan jag också skvallra om att vårt möte också fylldes av glädje över att kunna vistas i Spanien, här som Beatrice har skapat sin egen oas av konstnärligt lugn – jo, hon är konstnärligt, även om hon själv inte erkänner det. Så missa inte artikeln om Beatrice, som både börjar och slutar vid en mur i bergen ovanför Vélez-Málaga.

Vidare i detta nummer av En Sueco har du möjligheten att följa med till hotellet La Donaira, som tar hotellvistelsen till en helt ny nivå. Du bjuds också på kubanska cocktailar som passar utmärkt till midsommar och i ”På andra sidan” tas det en funderare över ett spanskt vaccin mot covid-19 som håller på att utvecklas just nu. Och naturligtvis bjuds du på hälsa, utflykt och mer…!

Innan jag sätter punkt vill jag ta tillfället och nämna vår nya webbplats – den har samma webbadress som tidigare, www.ensueco.com, och vår nya läsarservice SUECOPLUS+! Webbplatsen och SUECOPLUS+ är två projekt som vi jobbat hårt med den senaste tiden och som vi just lanserat. Vi är riktigt nöjda med webbplatsen, som fått ett helt nytt och modernt uttryck, och från hela redaktionen vill vi uttrycka ett stort tack för alla uppskattande kommentarer som vi tagit emot för detta grafiska lyft och den ökade användarvänligheten.

Och ytterligare ett stort varmt tack vill vi rikta till alla er som redan anmält er som SUECOPLUS+medlemmar. Det stora intresse som ni läsare visar genom era medlemskap gläder oss verkligen!

SUECOPLUS+ är En Suecos helt nya läsarservice som förutom dagliga nyheter på webbplatsen också levererar exklusiva SUECOPLUS+artiklar, nyhetsutskick och medlemsförmåner såsom rabatter hos våra samarbetspartners.

För mer information om SUECOPLUS+ och anmälan till medlemskap se: www.ensueco.com

Glad midsommar!

Sara Laine, sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.