La Sueca hälsar välkommen till En Sueco mars 2023

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco mars 2023

Denna månad lanserar vi på En Sueco en stor nyhet, nämligen En Suecos app! Att ta fram denna app har garanterat gett upphov till några grå hårstrån hos både vår systemutvecklare och redaktionschef. Men nu är appen färdig och jag hoppas verkligen att alla som läser artiklar och nyheter från En Sueco på sin mobil eller läsplatta laddar ner den! Appen är gratis att ladda ner och den gör det verkligen enkelt att navigera runt, hitta och läsa just det du är intresserad av. Nu kanske en del tänker ”Åh, nej, inte en till modernitet”, men faktum är, att i stället för att varje gång behöva skriva in www.ensueco.com för att komma åt artiklar och nyheter så behöver du nu bara ladda ner appen en enda gång och därefter klickar du bara på app-ikonen på skrivbordet på din enhet, och så är du inne på En Sueco online. Enkelt! Och som SuecoPlus+-prenumerant har du som alltid tillgång till de senaste nyheterna och extra artiklar, även i appen.

Vi på En Sueco och SuecoPlus+ tycker att utvecklingen är häftig och vi är glada att kunna förbättra och förenkla läsupplevelsen för våra läsare. Det är ju för er som vi gör det här! Det är för er som vi varje månad beger oss ut och möter spännande personer och besöker olika platser, som vi följer med i politiken och ekonomin. Det är för er som vi varje dag går igenom de spanska nyheterna för att vidareförmedla dem till er! Och pricken över i:t, vi tycker om det vi gör, så se vårt arbete med att utveckla En Sueco, SuecoPlus+ och nu En Suecos app som ett tack till er!

I En Sueco denna månad tar jag med er på en tillbakablick på vem Paco Rabanne var – den spanska designern vars namn de flesta nog känner till från bästsäljande parfymer. Men Paco Rabanne, som lämnade livet här på jorden i början av februari i år, var också designer, och han skapade ibland de mest underliga kreationer, många av dem näst intill omöjliga att bära – tänk som designervärldens Picasso.

I månadens kolumn lyfter min kollega Henrik fram det nya vaccinet från Moderna – ett vaccin mot hudcancer, som snart kan komma ut på marknaden. Att uttala sig om vaccin har efter covidpandemin blivit känsligt. Oavsett vad man säger är det alltid någon som blir provocerad. Henrik och jag delar sällan samma åsikt, vilket gör våra dagar på redaktionen mycket givande, men jag håller här med honom om att ett vaccin mot hudcancer skulle ju vara fantastiskt.

Mer denna månad: Följ med till Ronda och Michelinrestaurangen Bardal. Där har min kollega Karethe mött stjärnrestaurangens ägare för en pratstund om hans bakgrund, tankarna bakom restaurangen samt en liten titt på framtida planer.

I månadens profil möter vi Michael Emdenborg, som med sitt brinnande musikintresse arrangerar en mängd evenemang för både svenskar, spanjorer och andra nationaliteter och så är han en hejare på att sluta gynnsamma avtal – vilket medlemmarna på den nordiska föreningen AHN i Fuengirola-Mijas får ta del av.

Och skulle det vara så att du nu i mars är sugen på något sött så delar Veras Veranda med sig av ett smaskigt recept på mjölksnittar. Dessa är så goda så även om det traditionellt är något som barn äter är det svårt för vuxna att låta bli dem.

Detta och mer bjuder En Sueco mars på – och du, kom ihåg att ladda ner appen En Sueco!

(All information om appen och hur du laddar ner den hittar du i artikeln i magasinet denna månad.)

Trevlig läsning!

https://issuu.com/norrbom/docs/en_sueco_mars_2023

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.