Välkommen till SWEA Marbellas mässa den 9 november!

Välkommen till SWEA Marbellas mässa den 9 november!

Den 9 november klockan 17.00 öppnas dörrarna till SWEA Marbellas populära mässa. Liksom förra året hålls mässan i kongresscentret Palacio de Congresos i centrala Marbella. I år deltar inte färre än 60 utställare – företag med allt från hälsokost, försäkringar, solpaneler, hälsovård, golf och konsulttjänster till hårvård, vattenfilter, kök, skolor, barnböcker och mycket mer. Självklart kommer även En Sueco att vara på plats och möta både gamla och nya läsare!

SWEA Marbellas mässa är en av kustens mest betydelsefulla och lockar varje år mellan 600 och 700 besökare. Till mässan välkomnas alla, både privatpersoner och andra företagare, att utforska utställarnas produkter och tjänster, ta del av de senaste nyheterna och även till att njuta av smakprover, tilltugg och drycker som det generöst bjuds på hos utställarna.

Besökare har även möjlighet att delta i mässans stora lotteri med finfina priser. Varje besökare får en lott (ingår i entréavgiften) och vinsterna kommer från de deltagande utställarna.

Så samla dina vänner och kollegor och kom till årets stora mässa.

SWEA Marbella, En Sueco och alla utställare hälsar dig varmt välkommen och ser fram emot en riktigt trevlig kväll!

SWEA mässan 2023

Dag: 9 november

Plats: Palacio de Congresos i Marbella

Tid: kl. 17.00–20.00

Inträde: 2 euro (kontant) inkl. en lott till lotteriet

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.