Mer mörat kött hos Tipi Tapa

Mer mörat kött hos Tipi Tapa

Tipi Tapa har skapat sig ett namn för sin fina köttmeny, med mycket hög kvalitet och mycket smak. Sortimentet med kött kommer från Danmark, Finland, Spanien, Tyskland och Irland. Djuren är uppfödda på gräs, helt ekologiskt och självklart helt utan antibiotika.

Juan Garcia, ägaren till Restaurante Tipi Tapa, har ett mycket gott samarbete med ett danskt framgångsrikt företag, JN Meat International, och har precis i dagarna haft finbesök av dem. Detta företag är återigen på världskartan med extremt fint och prisbelönt nötkött. John Sashi, ägare till JN Meat International, har tre gången mottagit utmärkelsen Världens Bästa Biff, senast 2021.

Sortimentet med högkvalitativt kött kan ses i ett mörningsskåp hos Tipi Tapa. Om man är en köttälskare kan ett besök verkligen rekommenderas. Passa på en kväll när det är en flamencoshow, se deras annons här i magasinet för mer information.

Restaurante Tipi Tapa

Calle Málaga, 4

Fuengirola

Tel. 627 635 890 eller 951 311 630

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.