Ikoniskt danskt band gästar Marbella 2023

Ikoniskt danskt band gästar Marbella 2023

Sedan de började spela ihop i mitten av 1980-talet har D-A-D varit ett av Danmarks absolut populäraste band och nu har vi äntligen chansen att uppleva dem live på Costa del Sol.

Det är ett band i toppform som i vår gästar Marbella Arena, för under sommaren som varit har D-A-D turnerat Danmark runt och hänfört både publik och recensenter genom att göra precis det som de danska rockikonerna är bäst på – nämligen att leverera rå, oförfalskad rockmusik och en fantastisk show som går rakt in i både hjärta och själ hos publiken.

Sångaren Jesper Binzer säger att man i bandet är oerhört glada för att äntligen kunna spela det på de större scenerna igen, efter en lång period då större liveframträdanden ställts in: ”Vi ser fram emot att för första gången spela live för alla skandinaver på Costa del Sol, och inte minst ser vi fram emot att spela på Marbella Arena, som ju har en fantastisk akustik och unik atmosfär.”

Den 20 maj blir det alltså möjligt att höra både låtar från deras senaste album A Prayer For The Loud och kända hits som Grow Or Pay, Sleeping My Day Away, Laugh ’N’ A Half och Bad Craziness.

Vill du redan nu garantera dig en plats på konserten kan du köpa biljetter här: https://www.ticketmaster.dk/event/d-a-d-billetter/519897

Foto: Flemming Ege

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.