Nordic Muebles firar 15-årsjubileum

Nordic Muebles firar 15-årsjubileum

Dela

Fredagen den 17 januari firar Nordic Muebles att de levererat kök, badrum och garderober på Costa del Sol i exakt 15 år. Det kommer att hållas öppet hus i butiken på feriaplatsen i Fuengirola och alla är välkomna kl. 13-18, då det också kommer att bjudas på tapas och lite att dricka.

En Sueco har fått en pratstund med Tonny Marchmann, Nordic Muebles innehavare, med anledning av jubileet.


Ni har varit i branschen i 15 år – hur ser trenderna ut inom köksvärlden i dag?

”I dag får rummet gärna vara mysigt och detta uppnås genom att använda varmare toner, kombinera olika material och rätt belysning. De flesta vitvarutillverkare har också presenterat nya modeller med olika finish och det handlar inte längre bara om rostfritt stål. De helvita köken säljer fortfarande men är inte lika populära som förr. Det öppna köket med köksö har helt klart kommit för att stanna och när det handlar om dessa lösningar monteras det ofta dolda fläktar i taket. De är oerhört populära, helt enkelt för att de inte stör utsikten och inte heller riskerar bulor i pannan!

Utöver det, när det kommer till de mer moderna köken, är det populärt med antracitfärgade luckor i kombination med ljusare arbetsbänkar.”

Keramiska bänkar enormt populära 

”Nu för tiden finns det ett allt större utbud av arbetsbänkar och här kommer de keramiska från Dekton in stort, då de finns i många olika modeller, tjocklekar och färger. De tål till och med värme. Ny teknologi gör också att skarvarna syns ännu mindre än de gjorde förr. De traditionella arbetsbänkarna i komposit från Silestone säljer fortfarande bra, då de också har ett stort utbud och hela tiden kommer ut på marknaden med nya färger, till lite lägre pris än de keramiska.

Till badrum är våra bänkar från Solid Surface de populäraste. Med dem kan du integrera handfatet utan synliga skarvar.

Träbänkar används mer till barlösningar och detaljer, men aldrig till hela köket. Folk vill gärna ha material som är lätta att ta hand om och här vinner de moderna över de mer traditionella.”

Totalrenoveringar

Nordic Muebles är mer än bara en köksleverantör. Många kunder som kommer till dem för att få nytt kök upptäcker och nyttjar sig av att företaget även erbjuder totallösningar.

”Totalrenoveringar är faktiskt det som vi blivit kända för. Det handlar om alla rum och även om det oftast handlar om kök och badrum så tar vi oss an alla former av renoveringar.

Vi har ett bra team med hantverkare och entreprenörer som får saker och ting att fungera optimalt ihop med Conny och Jan från butiken, som har varit med från början och som nu är de som får dina drömmar att bli verklighet. De sörjer för ALLT, från bygglov till slutstädning. Det är bara att lämna sin nyckel, vänta med spänning och sedan komma tillbaka till ett väl utfört och färdigt arbete. Och för kunder med sin hemvist i Sverige ordnar de även med ROT-avdrag.”

Nordic Muebles har även ett exklusivt utbud med brukskonst med bland annat lampor från danska Design by Us samt konst från Malerifabrikken, liksom även fina träbord från utvalda leverantörer, som säljer bra och som passar deras stil.

Egen produktion i Mijas

Någonting av det mest utmärkande med produkter från Nordic Muebles, oavsett om det handlar om kök, bad eller garderober, är att allting görs med egen produktion i Mijas.

”Att vi själva tillverkar skåpen betyder att det i teorin inte finns några standarmått. Vi måttanpassar allt så det blir minimalt med spillyta. Denna enastående möjlighet gör också att vi kan leverera alla färger och träsorter, eftersom vi själva styr och planerar tillverkningen. Vi kan till och med betsa skåpsluckor i önskad nyans. Leveranstiden på kök, garderober och badrum är 6-8 veckor, men så kan vi också med stolthet säga att det är personligt tillverkat till varje kund”, avslutar Tonny Marchmann, som hälsar välkommen till butikens jubileumsfirande fredagen den 17 januari kl. 13-18.


C/ Jose Cubero Yiyo, local 3 (feriaplatsen) 29640 Fuengirola, Málaga

+34 951 26 03 60

Öppettider

Måndag till fredag kl. 9.00 till 18.00

Lördag kl. 10.00 till 14.00

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.