Nordkap Living förenar ”hälsa genom vatten” med skandinavisk design

Nordkap Living förenar ”hälsa genom vatten” med skandinavisk design

Spa är en förkortning av det latinska uttrycket Salus Per Aquam, som betyder ”hälsa genom vatten”. Redan för flera tusen år sedan upptäckte människan att vatten, ånga och värme har en renande, lugnande och kanske till och med en läkande effekt på både kropp och själ. Detta njöts kanske speciellt i det gamla Rom och Turkiet, och många av dessa bad finns fortfarande, men i dag finns det även många möjligheter till att skapa sin egen oas hemma med spa, bad och bastu – både inomhus och utomhus.

Nordkap Living i Málaga och det skandinaviska SPA Kompaniet har designat och utvecklat spa, bastu och badrumsinredning sedan 2001. Hos Nordkap Living går således skandinavisk design och hög kvalitet hand i hand med essensen av Salus Per Aquam – hälsa genom vatten.

”Vår passion är att förena Nordens ljus och vatten med wellness, avslappning och fitness med målet att uppnå bättre fysik och mental hälsa. Våra span och bastur är sköna att använda helt själv, om man har behov av att verkligen slappna av, eller tillsammans med partner, barn eller vänner. Det finns ingenting härligare än att sitta under bar himmel och njuta av solen eller stjärnorna medan det varma vattnet masserar rygg och axlar. Och en kall dusch innan man kliver in i en varm bastu för verkligen blodet att rusa i kroppen”, säger Benjamin Mors Topp från Nordkap Living.   

Nordkap Living en 800 kvm butik i Mijas, Málaga, där de har många olika modeller av spa, bad och bastur.

Besök Nordkap Living butik eller www.nordkapliving.es.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.