Nordkap LivingSpa för välmående och mys

Nordkap LivingSpa för välmående och mys

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Nordkap Living i Málaga och danska SPA Kompagniet har designat och utvecklat spa, bastu och badrumsinteriör sedan 2001. Skandinavisk design och hög kvalitet är kännetecknande för Nordkap Living. De hjälper dig med att skapa din egen oas i ditt eget hem med spa, bad och bastu – både inom- och utomhus.

Det finns inget härligare än att sitta under bar himmel och njuta av solen eller titta på stjärnorna medan varmt vatten masserar rygg och axlar. Total avslappning för hela kroppen, som dessutom är bra för dig. Värme kan i allmänhet bidra till att minska smärta och spänningar i muskler i hela kroppen. Har man ett jobb vari man sitter still mycket kan speciellt musklerna i rygg och nacke vara spända, vilket kan leda till trötthet, huvudvärk och dålig hållning.

Varmt vatten är ett skonsamt och effektivt sätt för att lindra dessa besvär.

Just spabad är Nordkap Livings största specialitet och de erbjuder ett stort utbud av både inom- och utomhusspan. Oavsett om du letar efter en liten, kompakt modell med plats för två eller ett stort och rymligt spa med plats för 14 personer samtidigt, har de det du letar efter.

Elektroniken i spabaden kommer från världsledande tillverkare inom området. Samtidigt är den speciella isoleringen som alla deras spabad har anpassad till nordiska förhållanden – så du kan vara säker på att spabadet också håller värmen bra här vid Medelhavet!

Nordkap Living har en 800 m2 stor butik i Mijas, där kan du se många modeller av deras spabad, bad och bastur.

Har du frågor eller vill ha lite hjälp i letandet efter den perfekta produkten för dig hjälper de dig gärna.

Ring dem på +34 683 427 904 eller skicka ett e-mail till: info@nordkapliving.es, så lovar vi dig att de svarar dig så snabbt de bara kan.

Nordkap Living ger 3 års garanti. De har även ett stort reservdelslager, vilket gör att de kan erbjuda dig upp till 10 års garanti på reservdelsköp.  

Nordkap Living, C/ Verónica 13, 296 51 Mijas

Tel. +34 683 427 904

info@nordkapliving.es  www.nordkapliving.es

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco