Förbered ditt hem för sommaren med Liberty Seguros!

Förbered ditt hem för sommaren med Liberty Seguros!

ADVERTORIAL

Alla vill njuta av sommaren med avslappnade stranddagar och semester. Men när du lämnar ditt hem är det viktigt att se till att det är säkert, för tyvärr innebär sommaren högre risk för inbrott och rån.

Här ger Liberty Seguros några tips för ett säkrare hem.

Se till att:

  • din hemförsäkring är uppdaterad och rätt kalkylerad, så att den inkluderar möbler, vitvaror, elektronik, kläder, smycket, personliga tillhörigheter m.m.
  • dörrar och fönster är i gott skick samt att alla lås fungerar. Skaffa även ett hemlarmsystem för att minska inbrottsrisken.
  • det ser ut som om någon är hemma med t ex timerknappar för lampor.
  • be någon du litar på att se till ditt hem samt tömma brevlådan.
  • lämna en lista med viktiga telefonnummer om något skulle hända.
  • dela inte dina semesterplaner eller -foton på t ex sociala medier, eller justera sekretessinställningarna så att du inte delar personlig information med fel personer.
  • din försäkring täcker juridiskt ombud ifall ockupanter skulle flytta in i din fastighet.

Det finns också mer att tänka på om sommaren på Costa del Sol, varför Liberty Seguros också erbjuder bland annat hemförsäkring med skadedjursbekämpning. Har du trädgård eller uteplats erbjuder de även försäkring för utomhusmöbler, till och med själva trädgården, ifall det skulle blåsa upp till sommarstorm. Och skulle du ha en uthyrningsbostad bör du ha en särskild semesteruthyrningsförsäkring, inklusive offentligt ansvar för dina gäster.

Liberty Seguros vet att varje kund är unik och erbjuder därför olika tillval, för att skräddarsy det perfekta försäkringspaketet till dig.

Just nu! Är du ny kund hos Liberty Seguros och tecknar en Hem-, Bil- eller Livförsäkring innan den 26 juli får du 30 € Cashback på din första försäkring, 60 € på den andra osv. Befintliga kunder får 60 € Cashback på varje ny försäkring.

För mer information, ring eller besök någon av Liberty Seguros över 300 kvalificerade försäkringsmäklare och agenter.

Se: libertyexpatriates.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.