Ny styrelse för SWEA Marbella Costa del Sol

Ny styrelse för SWEA Marbella Costa del Sol

I mitten av april sammanstrålade nästan 50 kvinnor med svensk anknytning i en prunkande trädgård i Marbella for stor kickoff for SWEA Marbella Costa del Sol, som sedan ett par månader har ny styrelse. Nya medlemmar fick lära känna styrelsen bättre och presentera sig själva på en förträff och sedan anslöt de som varit medlemmar en längre tid. Föreningen här på Costa del Sol har medlemmar från Estepona i väster till Málaga i öster och anordnar cirka 40 olika events årligen, allt från frukostmöten och utflykter till den årliga SWEA-mässan i november, som lockar många besökare.

Efter mingel och bubbel avnjöts en dignande buffé. Jenny Velvet och Diana Tillström underhöll med fin sång och gitarrmusik. Diana Tillström hade dessutom världspremiär på sin nya låt ”Kaffe” under eventet! Lokala företag med svensk anknytning hade bidragit till ett uppskattat lotteri därifrån intäkterna går till välgörande ändamål. Varje år samlar föreningen in pengar till sin donationsverksamhet genom lotterier samt sin mässa.

SWEA Marbella Costa del Sols nya styrelse

”Det var fantastiskt att känna sammanhållningen och den positiva stämningen när så många kvinnor med svensk anknytning sammanstrålade för att nätverka och umgås”, säger Elin Sundström, ordförande för SWEA Marbella Costa del Sol. ”Vi har fått otroligt fin feedback efter eventet och det visar hur värdefullt det är med den här typen av nätverk för svensktalande kvinnor här på Costa del Sol. Stort tack också till alla fantastiska företag som ger oss möjlighet att fortsätta vår donationsverksamhet varje år.”

SWEA är den största ideella Sverigefrämjande föreningen utanför Sverige och har ca 6 500 medlemmar över hela världen. På Costa del Sol har föreningen ca 150 medlemmar. Är du svensktalande kvinna med boende på Costa del Sol kan du också bli medlem. För mer information se: https://marbella.swea.org/medlemskap/ 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.