Välkomna till AHN:s programverksamhet 2023

Välkomna till AHN:s programverksamhet 2023

Gamla och nya medlemmar hälsas välkomna till våra aktiviteter: Golf, Padel, Schack, Bridge, Boule, Promenader, Konst- och Diskussionsgrupp, Friskis & Svettis.

Hit reser svenskarna i sommar – och hit kommer turister till Sverige -  TravellinkSe hemsidan: https://www.ahn-fuengirola.net/aktiviteter

Reception och Café öppnar igen efter sommaren den 15 september.

Tävlingskalender

AHN Golf har veckotävlingar 3–4 gånger per vecka under höst- och vårsäsongen. Dessutom har vi våra event såsom AHN Cup, AHN KM, AHN Golfhäftet Trophy, Hangover cup, ”Giftbägaren och lösa förbindelser” och Travellers Cup.

Höstsäsongen på Costa del Sol startar upp i september. Enligt Tävlingskalendern startar vi traditionsenligt på vår ”hemmabana” Mijas den 25 september.

Vi har förlagt våra golfevent på olika banor i vår närhet, för att få variationer i svårighetsgrad och bandesign. Se vår Golfkalender på: https://www.ahn-fuengirola.net/golfkalender.

Förutom Mijas Los Lagos och Los Olivos spelar vi följande 11 banor:

– Santana

– Guadalhorce

– Lauro

– Miraflores

– Parador

– La Cala

– Alhaurín

– Marbella

– Calanova

– Río Real

– Atalya Old

Se: https://www.ahn-fuengirola.net/banor, där du finner samtliga golfbanor där medlemskortet ger reducerad greenfee.  

Sommargolfen på Omberg Golf Resort

AHN 20 år på Omberg

I 20 år har AHN bokat in Sommargolfen på Omberg, som ligger någorlunda centralt för våra golfare som tillbringar sommaren i Sverige. Också i år fick vi fint väder, soligt, varmt och lite vind. Banan, boendet och maten var riktigt bra, så vi har verkligen fått valuta för pengarna. Förslaget var att vi återvänder även nästa år.

Segrare

Vi var drygt 50-talet spelare som under två dagars spel, i spelformen Eclectic, tävlade om priser som Svensk Kreditförmedling sponsrat oss med.

Vinnare var Anita Baurés, 66 slag netto, och Liss Karlsson, 62 slag netto, som båda sade sig vara förvånade över sitt goda spel, som gjorde dem till överlägsna segrare.

Från prisbordet fann de varsin kartong med ädla drycker.

Lyckosam ålderman, Billy Nilsson: Vår tidigare tävlingsledare på Lauro är ”still going strong”. Med sina 91 år var han vår äldste deltagare, som i tombolan fick ett välförtjänt pris, applåderat av samtliga.

Bil som HIO-pris

Som en extra krydda hade vi, för första gången, ett riktigt åtråvärt HIO-pris, en bil av märket Toyota Yaris, Som Asklings Bil i Linköping bidragit med.

Alla var nog lite spända, då vi på hål 11 skulle göra kanske vårt livs slag, ty ingen mäktade med att göra en HIO och kvittera ut en liten sportig bil.

Närmast hål

Av allt att döma satt skräcken i under dag två, eftersom att komma närmast hål på korthålet 14 var besvärligt för alla, utom en dam och en herre, vilka lyckades träffa green.

Golf i fokus

Hans och Bo begrundar sitt öde.

Ivar är i hatten och vänder utsikten ryggen.

Uno och Mikael drar ut på nästa utmaning.

Välförtjänt middag

Efter en väl genomförd golfrunda smakar både mat och dryck riktigt gott. Fantastiskt att 50-talet gäster bjuds på så vällagat kalvkött, imponerande gott.

Tack till AHN och tävlingsledningen

Att förhandla fram ett verkligt fördelaktigt paketpris och ordna med en bil som HIO-pris, hoppas jag att alla förstår, är ett grannlaga arbete, som Eckhard m.fl. fått lägga ner många dagars arbete för att få till. Också tävlingsledningen har behövt förbereda den lite speciella tävlingsformen Eclectic digitalt och som vanligt startlistor över två dagar med många önskemål.

AHNs mesta och bästa tävlingsledare Ann-Helene och Sören Carlsson.

Kom och spela golf med oss på AHN

Medlem i ett år kostar 40 euro, och då spelar du på de bästa golfbanorna på Costa del Sol till rabatterad greenfee, se: https://www.ahn-fuengirola.net/banor.

https://lundgrens-media.imgix.net/products/pokal-guldfresia.jpg?s=1&ixlib=python-3.2.1Förutom våra veckovisa golfevent finns det extra fina troféer att tävla om.

AHN CUP

-1/6: Laurao Okt 20, PB

-2/6: Guadalhorce Nov 3, PB

-3/6: Rio Real Nov 29, SG

Golfamore Trophy

(Greensome PB)

Marbella Nov 4

Atalaya Old Dec 1

Medlemskap går alltid att lösa

För att bli medlem, gå in på https://www.ahn-fuengirola.net/blimedlem och registrera dig.

När du har betalat och blivit medlem, kan du anmäla dig till våra golfevent i vår golfapp eller på hemsidan.

AHN önskar alla nya och gamla medlemmar en solig och fin golfhöst!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.