Tredje fallet av coronavirus i Spanien

Tredje fallet av coronavirus i Spanien

En italiensk läkare på Teneriffa har testats positiv för det fruktade coronaviruset. Det är det tredje fallet av coronavirus i Spanien. Läkaren var på Teneriffa på semester när han sökte läkarhjälp för att han började känna sig dålig. Han fick snabbt behandling och isolerades. Och det samma skedde med hotellet där han bodde. 

I Italien har coronaviruset har skapat mycket rädsla bland befolkningen. 230 personer i landet har drabbats av viruset och i skrivande stund har sju personer dött. Flera mindre italienska städer, speciellt i regionen Lombardiet, har isolerats på grund av rädsla för att viruset ska spridas. 

Spanska myndigheter är i dagsläget mycket observanta på smitta men säger att det inte finns orsak för överdriven rädsla.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.