Ytterligare en möjlighet att dra nytta av Liberty Seguros cashback-erbjudande

Ytterligare en möjlighet att dra nytta av Liberty Seguros cashback-erbjudande

Medan vi fortsätter att anpassa oss till det nya normala och de utmaningar som följer, lägger många fortfarande stor vikt vid besparingar. Därför aktiverar Liberty Seguros återigen sitt populära cashback-erbjudande.

Cashback-erbjudandet gäller bara en begränsad tid. Fram till 25 november får befintliga kunder som tecknar ett ny hem-, bil- eller livförsäkring 60 euro i cashback med varje ny försäkring. Nya kunder får 30 euro cashback på sin första försäkring och därefter 60 euro i cashback på ytterligare försäkringar.

Med detta erbjudande finns det ingen gräns för hur många försäkringar du kan teckna med Liberty Seguros, varför det inte heller finns någon gräns för cashback-återbetalningar, utan att kompromissa med kvaliteten. Detta betyder att både befintliga och nya kunder kan göra stora besparingar samtidigt som de får ett bra försäkringsskydd för sina viktigaste tillgångar.

Med bland annat fritt val av bilverkstad eller ersättingsbil i upp till 35 dagar vid olycka eller mekaniskt haveri med deras bilpolicy (upp till 45 dagar vid stöld eller brand), till skadedjursbekämpning m.m., finns det många skäl att välja Liberty Seguros.

Liberty Seguros har ett omfattande nätverk med fler än 300 försäkringsmäklare och agenter (som talar kunden språk) som hjälper befintliga och nya kunder med skräddarsydda expertråd. Med över 175 000 utländska kunder bara i Spanien är Liberty Seguros förstahandsvalet för utlänningar
i Spanien!

Med Liberty Seguros har du dessutom ett 24/7 gratis telefonnummer för både vägassistans och akut hem-assistans, alltid på ditt språk.

För att dra nytta av erbjudandet, kontakta din Liberty Seguros-försäkringsmäklare eller besök www.libertyexpatriates.es, eller ring 91 342 25 49.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.