Washtower – ett modulsystem för att designa dina egna tvättstugeinredning

Washtower – ett modulsystem för att designa dina egna tvättstugeinredning

Företaget Washtower är resultatet av en kreativ idé från entreprenören Co Verburg, som också har grundat företaget. Tillsammans med sin fru Jacqueline startade han idén i Holland för fyra år sedan. Co, som är väldigt praktiskt lagd, funderade alltid över varför man har tvättmaskinen på golvet och inte, som man nu förtiden gör med ugnar, på en bekväm höjd för att det ska vara lätt att lägga in tvätten i maskinen utan att behöva böja sig ned.

Idén tog fart och under några års tid arbetades det med finjusteringar för att få produkten att vara tillräckligt stabil, kunna absorbera vibrationer samt inte drabbas av läckage. Och naturligtvis behövde den ha en snygg design också!

Tillsammans med TÜV Rheinland experter från Tyskland testades sedan produktens kvalitet med hänsyn till alla säkerhetsaspekter, vilket resulterade i att det tillfördes ett system så att maskinen inte kan välta. Klokt nog ansökte de om patent för systemet, vilket de också fått, varför dessa möbler är unika! För att undvika vattenskador på möblerna har en metallplåt också placerats under maskinen.

Washtower har även dubbelväggskåp, som absorberar vibrationer.

Den senaste versionen av Washtower tillverkas i Tyskland. Den är gjord i ett högkvalitativt 22 mm tjockt plåtmaterial (i stället för vanliga 18 mm), vilket gör den mycket stadig.

Med stora framgångar i Holland, Belgien, Schweiz och Tyskland bestämde sig Mathilde, Jacquelines syster som bor i Spanien, för att börja sälja den populära tvättstugelösningen i Spanien. Och nu finns Washtowers tvättstugemöbler på lager, redo att levereras till dig!

Se alla olika lösningar på www.washtower.es
Tel 951 53 86 18
E-mail: ventas@washtower.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.