Veterinärkliniken Las Camelias – när din hund eller katt behöver vård!

Veterinärkliniken Las Camelias – när din hund eller katt behöver vård!

Hos veterinärkliniken Clínica Veterinaria ”Las Camelias” har man närmare 30 års erfarenhet av att ta hand om kära husdjur. Här kan du få hjälp med de årliga vaccinationerna och avmaskning, har du precis fått hunden eller katten hjälper de dig med chipmärkning, kastrering och allt annat som hör till. Och skulle olyckan vara framme eller skulle din pälskling bli sjuk, finns Montse och Enrique, som äger och driver veterinärkliniken, på plats för att hjälpa till.

”Vi älskar vårt jobb och djuren är vårt liv. Här får du ett personligt bemötande och kan känna dig trygg med att återkomma till samma veterinär, och vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska få snabb och rätt hjälp. Här är ditt djur i trygga händer”, säger Montse och Enrique.

Veterinärkliniken Las Camelias hjälper till med allt från rådgivning (även kring kost) till djursjukvård. På kliniken har de utrustning för lättare kirurgi men för mer avancerad sjukvård samarbetar de med specialister med rätt utrustning, och även i sådana fall finns Montse och Enrique med vid din sida.

”Vi behandlar varje fall personligt och individuellt. Vi ser djuret som vår patient, med vem vi har en god relation. Så vi släpper inte bara iväg det någon annanstans utan kontakten kvarhålls med oss hela tiden”, berättar de två veterinärerna.

Clínica Veterinaria ”Las Camelias” ligger centralt i Fuengirola, med bra parkeringsmöjligheter. På kliniken talas det både spanska och engelska, och en stor del av kundgruppen är sedan många år tillbaka skandinaver.

Clínica Veterinaria ”Las Camelias”
Calle Teresa Zabell 1, Fuengirola
Tidsbokning: 952 46 11 79

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.