Estepona firar XII Ruta de la Tapa

Det firas många helger i gastronomins tecken här under årets första månader och nu har turen kommit till Estepona, som nu till helgen, 24–26 mars, firar den tolfte upplagan av sin tapasrutt – XII Ruta de la Tapa.   Detta gastronomiska… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt politiskt parti ser dagens ljus

Kommunvalet i maj blir bara början på ett långt valår. Till hösten är det nämligen också dags för riksdagsval. Till riksdagsvalet får de röstberättigade möjlighet att bocka för ett nytt parti, som blir verksamt strax innan påsk. Det nya partiet… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny saluhall i Fuengirola

Det har talats om det väldigt länge och nu äntligen ser det ut som om Fuengirola får en ny saluhall. Kommunfullmäktige, med borgmästaren Ana Mula i spetsen, har just presenterat ett ambitiöst projekt som innebär en omfattande renovering av stadens… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Många offer för husockupanter får psykiska problem

Situationen i Spanien har blivit så allvarlig att personer som råkar ut för husockupanter (eller okupas som de kallas på spanska) nu har gått samman och startat föreningar för att stötta deras sak. En av föreningarna är den rikstäckande onlineplattformen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga blir ”mecka” för megamusikfestivaler

Málagaprovinsen och Costa del Sol uppskattas blir sommarens turistmål nummer ett med fler besökare än före pandemin. Återhämtningen av turismen kan ses inom alla områden, även på musikfronten där musikfestivalarrangörer nu förväntar sig ett rekordår. Varje år kommer fler och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.