Höga halter olivpollen i luften

Det är tuffa tider för pollenallergiker, särskilt för personer som är känsliga mot olivpollen. De höga temperaturerna och bristen på regn har fått pollenhalterna att nå ovanligt höga nivåer. ”Vi hör det från apoteken och vi ser det på vårdcentralerna,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Rekordstora investeringar i gammalt hotell

Det ska spridas ny glans över det gamla härliga Hotel Incosol i Marbella. Upprustningen uppskattas kosta 150 miljoner euro. Bakom projektet står investeringsfonden Ilange Investments som har köpt både marken och hotellet, och som nu ska påbörja en omfattande renovering.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Här är restaurangen med en av Spaniens bästa utsikter

I över 50 år har detta varit en populär plats att samlas på. Det är ett hotell, en restaurang och ett aktivitetscentrum för ett av Málagaprovinsens viktigaste naturområden: El Chorro, el Desfiladero de los Gaitanes och världsberömda El Caminito del… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spaniens lagar kring bostadsockupation ligger efter övriga Europa

Enligt det spanska justitierådet (CGPJ) tar det i genomsnitt 18,1 månader att bli av med en ockupant om man drabbats av detta i sin bostad i Spanien. Medan man i Spanien får räkna med i genomsnitt 9,6 månader innan en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Världens största drakfest hålls på Costa del Sol

Den 29 och 30 april är det dags för drakfest med ”International Kite Fest”. Detta är ett evenemang som inkluderar drakflygutställningar utförda av både nationella och internationella drakflygare. Det blir även program med gratis aktiviteter för alla åldrar. Både lördag… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.