Bra tider för pantbankerna

I efterdyningarna av finanskrisen stormade de fram på Costa del Sol och fortfarande i dag går det bra för pantbankerna. Kusten har i dagsläget 79 registrerade pantbanker – och de har fullt upp. ”Den höga inflationen och stigande räntor på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny borgmästare i Vélez-Málaga

Jesús Lupiáñez från Partido Popular (PP) blir ny borgmästare i Vélez-Málaga-kommun. En koalition med det lokala partiet GIPMTM ger 15 av kommunfullmäktiges 25 platser och därmed politisk stabilitet de kommande fyra åren. De två sista bokstäverna ”TM” i det lokala… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Andalusiens näst mest besökta monument efter Alhambra ligger i Málaga stad

Alhambra i Granada är det mest besökta monumentet i Andalusien, vilket är vida känt. Nu uppmärksammas Andalusiens näst mest besökta monument, som faktiskt hittas mitt i Málaga stad.   Det handlar om Teatro Romano i Málaga. Den romerska teatern, som ingår i nätverket… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny tsunamiplan för den andalusiska kusten

Enligt statistik från Unesco är Medelhavet i omedelbar fara för en tsunami. Statistiken visar att det nästan är 100 procents risk att det kommer att skapas en tsunami högre än 6 meter de kommande 30 åren. Samtidigt slår FN fast… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Britter, svenskar och holländare köper flest fastigheter på Costa del Sol

Som bekant är Costa del Sol en favoritort för utlänningar att köpa semesterbostad i. Enligt Sonneil, som är specialiserad på fastighetsförsäljning till utlänningar, stod dessa tre nationaliteter för mer än en tredjedel av alla fastighetsköp i Málagaprovinsen under årets första… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.