Málagas Fuente de Piedra är nu en saltöken

Årets allvarliga torka har förvandlat en av Spaniens största saltvattenlaguner till en saltöken. Naturreservatet Fuente de Piedra i norra Málagaprovinsen brukar varje vår gästas av tusentals flamingos, men i år har fåglarna valt att inte landa i området då lagunen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Dessa matvaror stjäls mest på sommaren i Spanien

Sommarsäsong och fler turister gör att det är fler människor som handlar i butikerna, vilket gör det lättare för snattare och tjuvar att stjäla, och butiksstölder sker regelbundet i både stora och små butiker. Nu har Checkpoint Systems gjort en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Spanien har problem med CO2-utsläpp

500 forskare – inklusive ett antal framstående spanska forskare – engagerar sig just nu i valkampanjen inför det spanska parlamentsvalet den 23 juni. Tillsammans skickar de ut ett nödrop till de spanska politikerna att följa EU:s krav på att minska… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Århundradets värsta år med skogsbränder i Spanien

2023 är hittills århundradets värsta skogsbrandsår i Spanien. Under årets första fem månader brann lika mycket mark i Spaniens som totalt i resten av EU, enligt uppskattningar från det vetenskapliga satellitsystemet Copernicus. Totalt slukade lågor 27 784 hektar i Spanien… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.