San Juan-firande lämnar 35 ton skräp på Málagas stränder

Firandet av San Juan (det spanska midsommarfirandet) i Málaga stad är över, men städningen pågick under hela den gånga helgen. Festglada människor som traditionsenligt firade Noche de San Juan på stadens stränder efterlämnade 34 740 kg skräp på stränderna –… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Höjda avgifter och rekord i antal användare på Málagas motorvägar

Málagaprovinsens två avgiftsbelagda motorvägar AP-7 (Costa del Sol) och AP-46 (Las Pedrizas) drar även detta år nytta av sommarboomen och höjer priserna för att få ut det mesta möjliga under månaderna med mest trafik på vägarna. Dessa två betalmotorvägar är… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sols nya lyxbostäder hämtar inspiration från Lamborghini

Alla har hört talas om Lamborghini och nu planeras ett nytt bostadsprojekt på Costa del Sol i samarbete med det italienska bilmärket, som ska inspirera till designen av projektets nya lyxhus.  Fastighetsprojektet är en fusion av essensen av Lamborghinis superlyxbilar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kraftiga prishöjningar på Costa del Sols hotell

Det har blivit 25 procent dyrare att bo på hotell på Costa del Sol. Både Spaniens statistiska centralbyrå (INE) och Costa del Sol hotellägarförening (Aehcos) pekar på att priset för ett dubbelrum på kusten har ökat med 25 procent sedan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

15 procent lider av diabetes

Läkarna i Málaga slår larm. Färska undersökningar visar att 15 procent av befolkningen i Málagaprovinsen nu lider av diabetes. Det är fler än någonsin – och antalet ökar.  ”Vi har aldrig haft så många diabetespatienter tidigare. Förr var det ovanligt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.