Det är fullt på kusttåget

Det har blivit billigare och populärare än någonsin att resa med tåg på Costa del Sol. Kusttåget mellan Fuengirola och Málaga registrerade nästan 7,4 miljoner passagerare under årets första sex månader. Det är en ökning med 75 procent jämfört med… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fler än någonsin begår självmord

849 personer begick självmord i Andalusien förra året. Det är en fördubbling på bara några år, något som nu allvarligt oroar myndigheterna. Denna siffra visar att det i dag är fler andalusier som tar sitt eget liv än som dör… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Dessa är sommarens två bästa öl

17 olika klassiska lager på burk, som finns att köpa i vanliga matbutiker, har nyligen ingått i en undersökning gjord av den spanska konsumentföreningen OCU. Metoden var blindtest och panelen bestod av ölexperter med internationell BJCP (Beer Judge Certification Programme)… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.