Nu blir det fest i Mijas

På onsdag är det dags. Då kl. 22.00 tänds den officiell festbelysningen för den årliga sommarferian (stadsfesten) i La Cala de Mijas, men redan kl. 19.00 börjar festligheterna med en färgsprakande genom staden parad. Feria de La Cala lockar varje… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya stöldmetoder på Costa del Sol

Metoderna som tjuvarna använder sig av på Costa del Sol blir allt mer innovativa. Den här gången handlar det om användandet av försvarsspray och klämmetoden. Om du inte känner till dessa, läs vidare! Guardia Civil har nyligen gripit åtta personer… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Två värmerekord på 24 timmar i Málaga

Enligt det spanska meteorologiska institutet (Aemet), som har mätt temperaturer i Málaga de senaste 81 åren, kommer fredagen den 21 juli att bli ihågkommen som den varmaste dagen – och natten – i historien. Faktum är att Málaga stad slog… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya räntehöjningar

För exakt ett år sedan låg räntan nära nollstrecket. I dag ligger den på 4 procent, och nu stiger den till 4,25 procent – kanske till och med 4,50 procent. Räntehöjningarna drabbar bostadsägare med lån – särskilt stora bostadslån. Ett… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Elförbrukning på Costa del Sol skjuter i höjden

Luftkonditionering och klimatanläggningar har körts på högtryck under förra veckans värmebölja. Elbolaget Endesa meddelar att de nu har noterat den högsta elförbrukningen på Costa del Sol på tio år. Under onsdagskvällen och natten mot torsdagen var elförbrukningen så hög att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.