Málaga redo för feria

Årets största stadsfest på Costa del Sol börjar sent på fredag kväll. Just denna feria är oerhört populär och lockar festglada turister från hela Spanien. I år har över 200 ”casetas” för mindre restauranger och musik satts upp på feriaplatsen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

62 personer dog av värmen i Málaga i juli

Totalt dog 62 människor i Málagaprovinsen till följd av den extrema hettan i juli. Enligt EU:s Copernicus klimatförändringstjänst kommer just juli att gå till historien som den varmaste månaden som någonsin registrerats på jorden. I hela Andalusien dog totalt 213… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Mycket serranoskinka i Estepona

Det handlar om en tävling i vilken det tävlas om att skära den bästa serranoskinkan. 200 specialister och 60 utställare finns just nu samlade vid havet i Estepona. Fram till den 15 augusti ligger allt fokus på den populära skinkan.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

EU kräver 10 000 fler laddstationer för elbilar i Andalusien

Andalusien har åtagit sig att installera 10 000 nya laddstationer för elfordon före 2025 för att uppfylla EU:s mål. Enligt en undersökning som gjorts av den spanska föreningen för bil- och lastbilstillverkare (Anfac) bör regionen multiplicera sina laddpunkter sex gånger… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Man omkom i vattenskoterolycka i Fuengirola

En 32-årig man av franskt ursprung har omkommit i en vattenskoterolycka i Fuengirola. Detta är det andra dödsfallet i samband med en vattenskoterolycka hittills denna sommar i Málagaprovinsen, den andra inträffade den 16 juli, när en kvinna omkom i El… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.