Livsmedelspriserna stiger kraftigt – igen

Det fortsätter att bli allt dyrare att köpa maten. Återigen förra månaden bevittnade spanska konsumenter skyhöga matpriser. Med prisökningar på 10,2 procent jämfört med juli förra året fortsätter livsmedelspriserna att stiga – både på Costa del Sol och i övriga… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

86 procent ungdomar kan inte flytta hemifrån

De har blivit svårare för andalusiska ungdomar att flytta hemifrån. Den senaste analysen från de andalusiska myndigheterna visar att 86 procent av personer under 30 år fortfarande bor hemma hos sina föräldrar eller andra släktingar. Inte överraskande pekar analysen på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Marbella anklagas för att inte skydda kommunanställda från värmen

Fackförbundet CCOO i Málaga har anklagat Marbella kommun för bristande åtgärder för att skydda kommunanställda från de höga temperaturer de utsätts för under sina arbetsdagar, särskilt nu, under en av de varmaste somrarna som någonsin registrerats i kommunen. Många av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

75 lägenheter i Nerja säljs på auktion till halva priset

En utveckling på Málagaprovinsens fastighetsmarknad har lett till att planer på ett antal fastighetsauktioner har offentliggjorts. Auktionerna kommer att ge både investerare och andra köpare möjlighet att köpa fastigheter till kraftigt reducerade priser. Auktionerna hanteras av nätplattformen Escrapalia, som är… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Avstängda kranar vid vattenkällorna i Torremolinos

För många har det varit en del av vardagen att ta sina plastdunkar och bege sig till vattenkällorna Los Manantiales de Torremolinos för att tappa upp dricksvatten och ta med hem. På grund av torkan är det nu slut på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.