99 dog av värmeslag på Costa del Sol

Juli var den varmaste månaden någonsin på Costa del Sol och fler människor än någonsin dog av värmen. Bara i juli dog 62 personer i Málagaprovinsen till följd av de höga temperaturerna. Totalt har 99 personer dött under sommaren. Än… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

De strängaste vattenrestriktionerna på nästan 30 år

Torka är inget ovanligt fenomen i Málaga. Det som upplevs i sommar har upplevts förr – bara inte i samma utsträckning. 1995 var Málagaprovinsen tvungen att införa strikta vattenrestriktioner för att garantera färskvatten till sina invånare. Nu nästan tre decennier… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ferian i Málaga överträffar alla förväntningar

Ferian i Málaga 2023 kommer att gå till historien. Den första helgen av den stora stadsfesten överträffade alla förväntningar både när det kommer till antalet besökare och hur mycket pengar besökarna spenderar på festligheterna. Málaga kommuns turistrådgivare, Jacobo Florido, uppskattar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hbtq-turismen vinner mark i Torremolinos

Den här sommaren har Torremolinos verkligen placerat sig som en av Europas ledande destinationer för hbtq-turism, med andra ord gay-turism. Sedan det framgångsrika genomförandet av det årliga Pride-evenemanget i början av juni har gayturister vallfärdat till Torremolinos, och nu uppskattas… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tisdag 15 augusti = helgdag

Den 15 augusti är det Asunción de la Virgen, Jungfru Marie himmelsförd, vilket innebär nationell helgdag (röd dag) i Spanien. Andra delar på året förknippas helgdagar normalt med att allt – butiker, företag, skolor etc. – håller stängt. Men hur… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.