Málaga och Sevilla ”guldgruvor” för semesteruthyrning

Trots att turistlägenheter är kontroversiella och skapar konflikter med lokalbefolkningen tar de tusentals turister till provinshuvudstäderna Málaga och Sevilla. Dessa två andalusiska städer är nu bland de tio städerna i landet som tjänar mest på semesterbostäder, enligt en färsk undersökning… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Sprängningshot i Benalmádena

Den spanska nationalpolisen och brandförsvaret kallades under måndagskvällen ut på en mycket ovanlig gemensam insats, när en 29-årig man plötsligt löpte amok i sin semesterlägenhet vid strandpromenaden i Benalmádena. Det var på kvällen som mannen stod på sin balkong och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Mycket trafik på Spaniens flygplatser

Det är långt ifrån bara Málaga flygplats som arbetar på bristningsgränsen i sommar. På alla spanska flygplatser är det för närvarande ovanlig mycket trafik. Flygplatsoperatören AENA säger att det i juli satts passagerarrekord på flera flygplatser. Totalt registrerade AENA 29,7… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

90 % av Málagas nya invånare är nu utlänningar

Enligt de senaste siffrorna som publicerats av Spaniens statistiska centralbyrå (INE) är Málaga den provins i Andalusien som har haft den största befolkningsökningen under det senaste året. Från juli 2022 till juli 2023 har befolkningsmängden i provinsen ökat med 1,5… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny, obligatorisk försäkring för hund

Från och med september måste hundägare i Spanien teckna en obligatorisk ansvarsförsäkring för sin hund. Från och med den 29 september träder landets nya djurskyddslag i kraft, som syftar till att främja skydd och förhindra övergivande av djur. Lagen innehåller… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.