Allt fler föredrar tåg i stället för flyg i Spanien

Allt fler väljer att resa med tåg i stället för med flyg till följd av de nya privata operatörerna Ouigo och Iryo, som erbjuder konkurrenskraftiga tågpriser, enligt Spaniens nationella marknads- och konkurrenskommission (CNMC) i sin årsrapport för 2022. Totalt reste… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Gripen i Marbella för att ha sålt illegala potensmedel på nätet

Den spanska nationalpolisen har avslöjat en kriminell organisation som anklagas för handel med förbjudna sexuellt energigivande medel via internet och sexbutiker. Insatsen har lett till att elva personer har gripits, bland annat i Marbella. Utredningen inleddes förra året när polisen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fästinginvasion når Andalusien

De höga temperaturerna i Andalusien har lett till att antalet skadedjur som kan vara farliga för människor ökat. Just nu är det framför allt fyra arter som ses ha ökat markant, och det är främst: myggor, knott, kackerlackor och fästingar.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Delade lägenheter vinner mark

Trenden blir allt vanligare i hela Spanien – även på Costa del Sol. Allt fler erbjuder uthyrning av ett eller flera rum i sin bostad, där ett rum kostar mellan 350 euro och 400 euro. Har man inte möjlighet att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Oron för vattenrestriktioner ökar

Tusentals invånare på Costa del Sol börjar nu att förbereda sig på omfattande vattenrestriktioner till hösten. Efterfrågan på kärl för att lagra vatten är nu så stor att leverantörerna inte kan möta den. ”Normalt levererar vi inom 48 timmar men… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.