Ny gågata i Estepona

Den ambitiösa planen för stadsutveckling i Estepona fortsätter. Kommunen gör nu om den centrala gatan Avenida de San Lorenzo till en gågata, som ytterligare ett steg i planen för att få bort bilarna från den gamla stadsdelen och öppna upp… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor efterfrågan på covid-19-test

I slutet av juli fördubblades plötsligt försäljningen av covid-19-test i Spanien – även på Costa del Sol. Återigen var det stor spridning av covid-19 och influensa och hundratusentals personer sökte sig till landets vårdcentraler och apotek – fast nästan alla… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ytterligare en strand på Costa del Sol erbjuder gratis wifi

Gratis wifi på stränderna har nu satts på agendan i flera kommuner på Costa del Sol. Förra sommaren installerade Marbella kommun gratis wifi och mobila laddningsstationer på stränderna La Fontanilla i Marbella och La Salida i San Pedro Alcántara. I… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

22,5 % av alla spanska bostäder för över 1 miljon ligger i Málaga

Spanien har fler än 40 000 bostäder med en prislapp på över 1 miljon euro, varav 22,5 procent ligger i Málagaprovinsen. Málaga ligger strax efter Balearerna, som har 23,8 procent av landets bostäder i denna priskategori, men långt före Madrid… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Därför har bränslepriserna ökat

Under augusti har bränslepriserna i Spanien ökat med mellan 12 och 15 euro för en genomsnittlig tank bränsle. Prisökningarna har delvis påverkats av att Ryssland och Saudiarabien gemensamt beslutat att minska oljeproduktionen med en en halv miljon fat per dag… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.