Andalusien vill ha fler turister från USA och Asien

Andalusiens regionalregering, La Junta de Andalucía, söker efter nya linjer för direktflyg till USA och Asien, för att locka rika resenärer från dessa marknader. Andalusiens minister för kultur, turism och sport, Arturo Bernal, har presenterat de kommande turismkampanjerna för regionen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Olivolja når 10 euro per liter

Det är ett riktigt dåligt år för olivbönderna. Den dåliga skörden i kombination med årets torka och effekterna av inflationen har lett till en markant ökning av priserna på olivolja och en efterföljande minskning av efterfrågan. Mascoms VD, Sergio Cuberos,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Carrefour öppnar ny stormarknad

Om cirka tre månader öppnar företaget Costasol, en del av Carrefour-gruppen, sin andra stormarknad i Mijas kommun och den femte i Málagaprovinsen. Den nya stormarknaden kommer att ligga centralt i La Cala de Mijas, närmare bestämt på Avenida Mare Nostrum.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

10 miljoner turister till Spanien i juli

För andra gången i historien har Spanien överskridit den symboliska gränsen på 10 miljoner turister under en enda månad. Första gången milstolpen nåddes var i juli 2017, då 10,5 miljoner turister registrerades i landet, och nu har det alltså hänt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Höstens första regn gav små mängder nederbörd

Förhoppningarna om betydande mängder regn var stora när det spanska meteorologiska institutet (Aemet) rapporterade om regnoväder i hela landet inför helgen som var. Stora mängder nederbörd föll också i delar av landet, med kraftiga regnoväder i t ex Logroño (Rioja),… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.