Många skolor förbjuder mobiltelefoner

Det finns inget lagstiftat kring det men trenden är tydlig – allt fler skolor och utbildningsinstitutioner förbjuder nu användningen av mobiltelefoner. Detta gäller inte bara under undervisningstid utan under hela tiden som eleverna befinner sig inom skolans område. ”Mobilerna stör… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Tjänsteman spenderade 32 000 euro på bordeller

Nu börjar domarna falla mot de politiker och tjänstemän som levde gott på allmänhetens bekostnad på 00-talet. Särskilt många korruptionsfall har förekommit inom Junta de Andalucía och ett av dem har skapat särskilt stora rubriker. Detta är fallet mot Fernando… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bilbrand på parkering i Marbella 

Totalt 14 bilar var inblandade i en brand som startade tidigt på söndagsmorgonen på en parkering i Marbella. Branden, som anmäldes vid 3.30-tiden på söndagsmorgonen, orsakade inga personskador, enligt Andalusiens räddningstjänst 112. Både Marbellas brandförsvar och den lokala polisen anlände… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Sensommarvärmen El Veranillo de San Miguel är tillbaka

Det spanska meteorologiska institutet (Aemet) uppmärksammar för en märkbar ökning av temperaturerna i stora delar av landet i veckan – en våg av sensommarvärme, på spanska kallat El Veranillo de San Miguel (”Indian Summer” på engelska).  Aemets talesman, Rubén del Campo, uppmärksammar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Viralt ”Málaga”-foto skapat av AI

Sedan i fredags har fotot av en strand i Málaga, med människor vid bland bord, stolar och parasoll m.m., skickats som en löpeld mellan användare av WhatsApp, X (f.d. Twitter) och sociala medier. Varför har då detta foto blivit viralt?… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.