Albert Rivera:”Málaga kommer att bli viktig för den spanska ekonomin”

Sedan han avgick som partiledare i Ciudadanos har han hållit sig bortom strålkastarljuset, men under förra veckans stora Sun&Tech-mässa i Málaga var Albert Rivera en av de många gästtalarna. I dag jobbar han som konsult, och den före detta politikern… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Lång väg till en ny regering

Alberto Feijóo blir inte ny premiärminister i Spanien. I fredags tvingades det konservativa partiet Partido Populars (PP) partiledare kasta in handduken efter att han i två omgångar misslyckats med att samla majoritet för att bilda regering. Med stöd av det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Irländsk pub i Calahonda har brunnit ner till grunden

Den irländska puben Harp Bar på Avenida de España i Calahonda försvann i torsdags, den 28 september, i ett hav av lågor. Vid kl. 05.20-tiden på morgonen larmade skrämda grannar räddningstjänsten 112 om branden efter att ha hört explosioner och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svensk konsertpianist ger en solokonsert på Teatro Cervantes

Den kända svenska konsertpianisten Helge Antoni (som ni kan läsa mer om i månadens En Sueco) ger en solopianokonsert på Teatro Cervantes i Málaga tisdagen den 24 oktober. Konserten tar med publiken på en resa genom 300 år av pianomusik… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Priskrig på tåg mellan Málaga och Madrid

Konkurrensen mellan höghastighetstågen hårdnar och biljetter till resor mellan Málaga och Madrid kostar nu mindre än hälften av vad de gjorde för ett år sedan. Efter högsäsongen har tågbolagen inlett ett pris- (och service)krig för att locka resenärer. Är man… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.