Ny plan för vattenförsörjning

”Vi har en krisplan som måste aktiveras nu. Annars kommer det om bara några månader att införas omfattande vattenrestriktioner för alla hushåll och företag.” Orden kommer från Matilde Mancha, chefsrådgivare på vattenbolaget Acosol, som ansvarar för vattenförsörjningen till Málagaprovinsens elva… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga är ostoppbart: fastighetspriserna har fördubblats på sex år

Under de senaste två åren har invånarantalet i Málagaprovinsen ökat med 56 000 personer, enligt den spanska statistiska centralbyrån (INE). Befolkningsökningen har av naturliga skäl ökat efterfrågan på bostäder i provinsen, vilket i sin tur lett till att Málaga i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nya friska tag i Puerto Marina

Det ska blåsas nytt liv i Benalmádenas småbåtshamn. Puerto Marina lider i dag av att allt för många lokaler står tomma samt av att antalet besökare är för få. ”Hamnen har aldrig återhämtat sig efter pandemin. Utöver det har tillträdesförhållandena… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Black Friday-rea hela november

November är traditionellt en månad som handelsbranschen fruktar, då de flesta konsumenter försöker begränsa sina utgifter inför julens många och stora utgifter. Den enda “ljuspunkten” för butiker denna annars ganska mörka månad är Black Friday, och många av de stora… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ny olympisk simbassäng i Mijas

Nu är arbetet med den olympiska simbassängen i La Cala de Mijas färdigt. Det handlar om en 50 meter lång, uppvärmd inomhusbassäng, med en vattentemperatur mellan 24 och 30 grader. Projektet anses viktigt i kommunen då invånare i La Cala… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.