Väntelista för tv

Funderar du på att köpa en ny tv får du lov att förse dig själv med tålamod. Sedan övergången till HD (High Definition Television) den 14 februari har det varit en aldrig tidigare skådad efterfrågan på avkodare och tv-apparater –… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Plan redo för vattenförsörjningen

Planerna för vattenförsörjningen på Costa del Sol i sommar börjat bli färdiga. Spaniens minister för ekologisk omställning, Teresa Ribera, befann sig i fredags i Sevilla för de sista detaljerna i den plan som centralregeringen och Junta de Andalucía har arbetat… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas tekniksektor fördubblar antalet anställda

Unga människor som är osäkra på vad de ska studera i Málaga behöver inte leta länge, då efterfrågan inom tekniksektorn i provinshuvudstaden har fördubblats de senaste tio åren. Bland landets tio största städer är Málaga, efter Barcelona, den stad där… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Landskapsarkitektur med noll bevattning

Det kallas xerojardinería på spanska och syftar på en ny typ av landskapsarkitektur där behovet av att vattna offentliga trädgårdar och torg minskas till ett absolut minimum. Nu krävs xerojardinería på västra Costa del Sol och bland annat Plaza de… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Bågskyttar skjuter vildsvin

Polisen varnar nu för vildsvin i Mijas, efter att djuren vid flera tillfällen orsakat avstängningar att kustvägen A-7 liksom att det finns flera rapporter om vildsvin som attackerat människor. Under januari och februari har kommunfullmäktige i Mijas anställt bågskyttar för… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.