Polisen ger husockupanter 10 dagar på sig att flytta ut

Även om de officiella siffrorna är mycket lägre, sägs det att det i dag finns fler än 100 000 bostäder som är ockuperade i Spanien, eftersom de rättmätiga ägarna har stora svårigheter att bli av med sina ovälkomna ”gäster”.Efter nästan… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Regn dubblar kapaciteten i Andalusiens vattenreservoarer

Förra veckan avslutade Andalusien fyra månader av kontinuerliga ökningar av regionens vattenreservoarer, vilket har gjort att mängden vatten i vattenreservoarerna har mer än fördubblats sedan den 5 januari, då kapaciteten senast sjönk. De andalusiska vattenreservoarerna har alltså gått från 20… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Flygtaxitjänst med obemannade drönare

Tänk att kunna ta sig från Málaga till Marbella på bara 15 minuter ombord på en drönar-flygtaxi? Snart kan det vara möjligt. Málaga flygplats ligger nämligen i framkant i utvecklingen av ny flygmobilitet i Spanien. Det är det börsnoterade företaget… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas äldsta bar öppnar i Marbella

Projektet har pågått i minst ett år och i fredags kunde Málagas kända restaurang, El Pimpi, hälsa sina första välkomna till sin nya restaurang i Puente Romano i Marbella. El Pimpi är en av Málagas äldsta och populäraste vin- och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svenskägd restaurang toppar i Málaga

Det finns över 2 000 restauranger i Málaga, och den bästa av dem alla är svenskt. Det handlar om restaurangen ”Dynamit” i centrala Málaga, som precis har blivit framröstad som Málaga stads bästa restaurang av den kända reseguiden TripAdvisor. Dynamit… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.