Sommarsemesteruthyrning vid kusten i genomsnitt 1 160 euro i veckan

Det har aldrig varit så dyrt att semestra på den spanska kusten som nu. I hela landet har hyrorna för semesterlägenheter vid stranden ökat med 10 procent jämfört med 2023 till i genomsnitt 4 640 euro i månaden eller 1… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

IKEA redo för expansion

Det svenska möbelhuset satsar stort i Andalusien. De inom mycket snar framtid IKEA att påbörja bygget av ett stort distributions- och logistikcenter i staden Antequera – cirka fem mil norr om Málaga. IKEA har precis erhållit de sista nödvändiga tillstånden… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Lik hittat i fiskenät i Fuengirola

När en fiskebåt återvände till hamnen i Fuengirola vid 15-tiden i fredags och tömde sina nät, konstaterades att man fått en makaber fångst. I näten hittades nämligen en död man iklädd träningsoverall och sportskor. Då tecken på kroppen visade tecken… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Skolor får stänga tidigt på grund av värmen

Från och med den 3 juni kan skolor i Andalusien välja att stänga redan kl. 12.00 under speciella omständigheter då det råder extrem hetta, enligt instruktioner från Junta de Andalucías råd för utbildningsutveckling. När det spanska meteorologiska institutet (AEMET) har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Stor framgång för lokalt gym

Det finns många gym på Costa del Sol, men det Málagabaserade Viva Gym har verkligen nått framgång. Den amerikanska kapitalfonden, Providence, har köpt sig in i det lokala gymmet, som just presenterat en expansionsplan utan dess like i branschen. Viva… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.