San Juan firas på söndag

På kvällen den 23 juni firar spanjorerna sin midsommar, som här heter San Juan. Överallt på Costa del Sols stränder firas detta med eldar på stränderna på kvällen under trevlig tillvaro och vid midnatt går man baklänges ner i havet för… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt parkeringsgarage för 1 euro

Det finns goda nyheter för bilister i Arroyo de la Miel – både för fastboende och besökare. Den nya parkeringen ”Pueblosol” invigs nämligen fredagen den 21 juni. Detta ger 692 nya parkeringsplatser i centrala Arroyo de la Miel, som länge… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Svarttaxi på Málagas flygplats ökar

Costa del Sols taxiförare skickar nu en varning till alla turister och fastboende som ska till och från Málagas flygplats. Antalet svarttaxi-körningar har ökat, vilket irriterar de auktoriserade taxiförarna samtidigt som det också kan vara en fara för kunderna. ”Människor… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Rekord för Andalusisk export, medan Spaniens export faller

Andalusien har nått ett nytt historiskt exportrekord på nästan 14,4 miljarder euro under årets första fyra månader. Siffrorna representerar en årlig ökning av exportförsäljningen på 7,5 procent, vilket står i skarp kontrast till den minskning på 3,5 procent som Spanien… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Årets första värmebölja – upp till 43 grader i Andalusien

Efter en vecka med något svalare temperaturer varnar meteorologerna nu för att sommarens första värmebölja är på väg. Meteoreds meteorolog och rådgivare till Världsmeteorologiska organisationen, José Miguel Viñas prognos är sol och stigande temperaturer från och med fredag. Detta väderomslaget… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.